V neděli proti Ostředku

O víkendu k nám zavítají fotbalisté z Ostředku, aktuálně největší aspirant na postup do okresního přeboru.

Soupeři se za prvních sedm kol povedlo nasbírat úctyhodné skóre 40:5, tedy průměrná výhra je cca 6:1. A když pomineme jejich “nepovedený” zápas proti Neveklovu, který skončil 1:1, tak výsledky končí mnohdy ještě větším rozdílem. Jako třeba jejich předposlední výhra 2:10 v Jablonné.

Poslední soutěžní utkání jsme proti sobě odehráli v sezoně 2017/2018, kdy jsme soupeři podlehli ve vyhecovaném zápase 2:4. Zápas to byl vskutku divoký (a obsahoval i jedinou kontrolu registraček v tomto tisíciletí) a není se čemu divit. Vítěz zápasu se tři kola před koncem posunul do čela. V případě Ostředku pak první příčku udrželi a postoupili do třetí třídy.

Pokud se poohlédneme po naší formě, tak teď nevypadá úplně špičkově. Je ale potřeba říci, že los nám rozhodil sezónu do několika výkonnostních vln. Po Poříčí (2. příčka) a Úročnici (3. příčka) nás čeká první celek tabulky. Po tomto víkendu tak máme nejsilnější celky za sebou.

Přijďte nás podpořit. Předvedeme Vám krásný beton a zakopnuté balony. Neb tato taktika nám v poslední době poměrně jde 🙂

Zápas se odehraje v neděli od 16:00.